annemieke.jpg

Klik op de onderstaande foto's voor een vergroting

interieur3.jpg breakfast2.jpg surroundings18.jpg dining2.jpg

Schrijfarrangementen

Een compleet verzorgd driedaags programma (in weekeinde of midweek) proza schrijven waarbij bepaalde onderdelen centraal staan.

Denkt u hierbij aan: plaats, ruimte en tijd in verhalen, personages en conflictontwikkeling, thema's en motieven, vertelperspectief, chronologie, verhaallijn en plotontwikkeling, de spanningsboog in een verhaal en de ontknoping.

Er is ook een driedaags programma waarin bepaalde schrijfstijlen en tekstsoorten uitgediept worden. Denkt u hierbij aan poëtisch en zintuiglijk schrijven, zakelijk en verslagleggend schrijven of overtuigend en betogend schrijven.

U kunt eveneens inschrijven op een driedaags programma autobiografisch schrijven en een serieuze opzet maken voor het schrijven van uw levensverhaal.

Voor alle schrijfarrangementen geldt: naast het in een schrijfatelier werken aan een aantal schrijfoefeningen gaat u inspiratie opdoen in de prachtige natuur van de Hoge Venen. We gaan dus wandelen - al naar gelang de eigen mogelijkheden. Deze inspiratie vanuit de natuur gaat u ook weer gebruiken voor de eigen schrijfoefeningen.

Aan het einde van deze dagen heeft u allerhande uitgewerkte schrijfoefeningen, die u weer kunt gebruiken voor langere teksten, zowel voor het eigen levensverhaal, als voor het creatieve schrijven.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze schrijfprogramma's verwijs ik naar Annemieke's website www.schrijvenisvanmij.nl.

Voor alle schrijfprogramma's bieden wij u:

  • 2 overnachtingen in 2-persoons sfeerkamer met badkamer
  • 2 maal uitgebreid ontbijt
  • Dagelijks gezellig 'thuiskom-drankje'
  • 3 maal lunch
  • 2 maal 3-gangendiner 'Le Jeune Marronnier'
  • Doorlopende begeleiding van een deskundig docente

...en dit alles voor de speciale prijs van €210 per persoon.