exterieur1.jpg

Klik op de onderstaande foto's voor een vergroting

exterieur2.jpg exterieur3.jpg exterieur4.jpg exterieur5.jpg

Bed & Breakfast
Le Jeune Marronnier

Verscholen tussen de Ardense Hoge Venen aan het meer van Robertville ligt onze Bed and Breakfast 'Le Jeune Marronnier'. Het is een in de stijl van de streek gebouwd landhuis in de Belgische Ardennen. Het huis ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Het huis is smaakvol ingericht met kunst.

Deze authentieke plaats herbergt rust, ruimte en sfeer. Hier, in het gebied van de Hoge Venen, stralen mens en dier een weldadige ambiance en eenvoud uit. Stress en haast vallen ter plekke van uw schouders en u wordt een ander mens: welkom in een andere wereld!

Veel mogelijkheden

Bed & Breakfast 'Le Jeune Marronnier' ligt dicht bij het kasteel van Reinhardstein en het bloemenstadje Malmedy. Fraai ingerichte kamers weerspiegelen gezelligheid en comfort. Een zonneterras met sauna met minipool maken dit pand tot een sfeervolle Bed & Breakfast.

Wij verwelkomen onze bezoekers hartelijk en geven hun de rust waar ze naar op zoek zijn. Ook de actieve bezoeker komt hier aan zijn/haar trekken. In de omgeving zijn volop outdooractiviteiten te doen. Ook wandel- en educatieve arrangementen behoren tot de mogelijkheden.

Gezinnen zijn bij ons van harte welkom! Ook voor hen hebben we van alles in huis. Le Jeune Marronnier beschikt over 2 ruime familiestudio's en 2 ruime slaapkamers, boeken, strips, spellen, DVD's en muziek.

Gezellig aanschuiven

Onder het principe 'wat-de-Bourgondische-pot-schaft', bereiden wij desgevraagd voor u met zorg een smakelijke 3-gangen avondmaaltijd, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Voor motorfietsen en oldtimers stellen we de garage beschikbaar en ook voor mountainbikes hebben we onderdak.

In Le Jeune Marronnier zijn honden helaas niet toegestaan.