surroundings1.jpg

Klik op de onderstaande foto's voor een vergroting

surroundings9.jpg surroundings10.jpg surroundings11.jpg surroundings12.jpg

De omgeving

Waimes/Robertville - 'Le Jeune Marronnier' is een in de stijl van de streek gebouwd landhuis in de Belgische Ardennen. Het huis ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. De inrichting van het huis is smaakvol, persoonlijk en zorgt er mede voor dat u zich er snel thuis voelt.

In de directe omgeving van 'Le Jeune Marronnier' kunt u eindeloos zwerven, genieten van de natuur en nieuwe energie opladen. Cultuurliefhebbers zullen 'Le Jeune Marronnier' ervaren als een goede uitvalsbasis voor hun bezoeken aan steden als Spa, Stavelot, Aken, Luxemburg, Luik en Maastricht.

Robertville, een oase van rust, gezonde lucht en ongerept natuurschoon. Kom, kijk en ontdek een vredig stuwmeer, diepe valleien met een middeleeuws kasteel, overweldigende wouden en dit alles met een unieke biotoop op de achtergrond: de Hoge Venen. Bovendien bent u hier in een streek waar de mensen met plezier wat extra moeite doen om uw taal te begrijpen, wat uw verblijf alleen maar aangenamer kan maken. U zult ongetwijfeld nog eens terugkomen!

In de Ardennen kan men een bijzondere vakantie vieren. De natuur is heel gevarieerd en de heuvels bieden fraaie uitzichten. De kans dat u tijdens een wandeling reeën, edelherten of een kolonie wilde zwijnen tegen komt, is hier nog steeds groot.