dining1.jpg

Klik op de onderstaande foto's voor een vergroting

breakfast1.jpg breakfast2.jpg dining2.jpg dining3.jpg

Tafelen

Vrijblijvend kunt u bij ons eveneens gezellig tafelen tijdens uw verblijf. Wij bieden u diverse mogelijkheden aan. Gelieve bij uw reservering uw wensen te bevestigen.

TafelenPrijs p.p.
Ontbijtbuffet € 0,00
Inbegrepen bij uw overnachting
Lunchpakket € 7,50
Sandwiches en een drankje om mee te nemen tijdens uw activiteiten
Menu van het huis € 25,00
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en een fles huiswijn

Voor kleine kinderen hanteren wij gereduceerde tarieven en passen we de schotels aan naar hun smaken en proporties. Op aanvraag houden wij rekening met mensen met specifieke voorkeuren, vegetariërs of mensen met bepaalde voedsel-allergiëen; gelieve dit eveneens tijdig te melden.

Ontbijt

Het ontbijt 'au Jeune Marronnier' zal u aangenaam verrassen. U zult immers graag opstaan voor de heerlijke geur van verse broodjes, koffie en thee, begeleid door vruchtensap, jam van het huis en allerlei streekkazen en patés, kakelverse eieren, ontbijtgranen en verse melk...

Indien het weer het toelaat, kunnen we uw ontbijt serveren op het terras in de tuin. Wenst u iets speciaals, aarzel niet en overleg met ons.

Diner: oude streekgerechten

Wij koken met fantasie en uit liefhebberij, gebruiken hierbij producten uit de streek, waarbij de seizoenen een belangrijke inspiratiebron zijn.

Gelukkig is er weer veel aandacht voor streekgerechten. Oude gebruiken met oude recepten, in de eigen herinnering weet u nog precies hoe ze smaakten en geurden. Naar oma's keuken of moeders stoofpotje.

De naam 'streekgerechten' zegt het eigenlijk al. Gerechten die in eigen streek of provincie veel voorkwamen. Met zorg gekweekt. Het zijn gerechten met een eigen karakter en een uitgesproken eerlijke smaak. Dit alles omlijst met goede wijn, sfeervolle muziek en kaarslicht. Hebt u voorkeur vanuit een bepaalde smaak, dan kunt u dat aangeven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een gerecht met een zonderlinge naam? Dan loopt u de kans dit in Le Jeune Marronnier te kunnen proeven.